Lo dissabta 18 de novembre a 14h00, a la Libraria Joan Jaurès (2 Carriera Centrala), Nissa Pantai presentarà lo sieu novèu Calendari Nissart 2024.  L’eveniment s’acompanharà d’una session de dedicacions dei calendiers per d’anciani Reginas dei Mais.

Aquesta edicion 2024 es la 20a e mete a l’onor li fremas nissardi, tant d’ièr coma d’encuèi. Li fòtos anciani venon de Maria NiceCollections, lo famós masaguin de cartas de colleccion situat au 2 Passatge Malaussena a Nissa. Lu autors e autoras dei fòtos actuali son: Frederic De FaverneyAshoka (Lou Cairèu Niçart), Frederic Bèubòsc (Nice La Belle), Lioneu Bouffier (La Ciamada Nissarda) e Guislana Bicini (Nice La Belle).

Per mai d’informacions, podètz contactar dirèctament Nissa Pantai:

  • Per telefòn au 06 46 62 74 93 / 06 71 18 61 21
  • Per corrièl a info@nissapantai.org

Vos convidam d’escotar Ràdio Nissa Pantai sus Internet e mai sus Androïd gràcias a la nòstra aplicacion per esmartfòns.