A comptar d’esto dijòus 1r de junh dau 2023 a 18h00, Ràdio Nissa Pantai difuserà l’entrevista exclusiva dau dessenhaire Coun per Cristòu DAURORE dins lo quadre de la sieu emission “Li belugas de Cristòu” que passa cada jorn sus la ràdio ai oraris seguents:

  • diluns a 18h00
  • dimars a 14h00
  • dimècres a 09h00
  • dijòus a 18h00
  • divendres a 14h00
  • dissabta a 09h00

De formacion de dessenhaire d’objèctes, Coun si distinguisse per li sieus illustracions au trach afortit e contemporanèu. Apassionat per l’istòria de Nissa, la sieu vila natala, s’imagina una seria d’alboms per emparar la lenga e la cultura nissardi tot en s’amusant.

Dins la sieu emission, Cristòu DAURORE questiona l’artista Coun au subjècte dei sieus 3 libres (Catarina Segurana, qu’es aquò?, Lo pan banhat, qu’es aquò? e Mèfi, qu’es aquò?) que va presentar au Festenau dau libre que si debanerà a Nissa lu 2, 3 e 4 de junh de 10h00 a 19h00 au Jardin Aubèrt 1r.

Per mai d’informacions, podètz contactar dirèctament Nissa Pantai:

  • Per telefòn au 06 46 62 74 93
  • Per corrièl a info@nissapantai.org

Vos convidam d’escotar Ràdio Nissa Pantai sus Internet e mai sus Androïd gràcias a la noastra aplicacion per esmartfòns.