Lo diluns 22 d’abriu a 18h00 a la sala Pèire Maurel de la Glèia Sant Jòusep (22 Carriera Beaumont) si debanerà una conferéncia sus lo Pastrolh Nissart, animada per Babeta BONDANELLI e Cristina BOVARI.

Lo Pastrolh Nissart si pòu definir coma una charraïssa indiscreta. Lo Pastrolh es tanben lo nom d’una beguda d’en Vila Vielha e d’unu si remembran encara dau famós Pastrolh de Tanta Victorina de Francís Gag a Ràdio Monte Carlo ò dins li sieus pèças de teatre en nissart.

Babeta BONDANELI e Cristina BOVARI lo vos faràn descurbir tot en nissart. Porretz tanben seguir l’eveniment en dirècte sus Ràdio Nissa Pantai.

Per mai d’informacions, podètz contactar dirèctament Nissa Pantai:

  • Per telefòn au 06 46 62 74 93 ò 06 71 18 61 21
  • Per corrièl a info@nissapantai.org

Vos convidam d’escotar Ràdio Nissa Pantai sus Internet e mai sus Androïd gràcias a la nòstra aplicacion per esmartfòns.