Lo diménegue 11 de junh a 15h30, la Chorma Nissa Pantai juguerà la promiera de la sieu novèla pèça Nissa Pantai a l’ocasion dal Festenal de Teatre en Palhon, dins la Sala dal Trobador a Casternòu Vila-Vielha.

Escricha per Franc BALDET, la pèça Nissa Pantai nos cuenta una istòria que si debana a Nissa al mitan dal Sègle 19n. Un paure òme sembla tocat per un estranh virus que lo fa delirar. Degun non capisse cen que pòu èstre, e lo misteriós virus s’espandisse dins la populacion fins a un certan mes de junh. Mas rasseguratz-vos, aquò es pas qu’un marrit pantais… ò pas…

L’eveniment es organizat per l’associacion Tèsta Gamba. L’intraa es liura e a gratis.

Per mai d’informacions, podètz contactar dirèctament Nissa Pantai:

  • Per telefòn au 06 46 62 74 93
  • Per corrièl a info@nissapantai.org

Vos convidam d’escotar Ràdio Nissa Pantai sus Internet e mai sus Androïd gràcias a la nòstra aplicacion per esmartfòns.