L’emission « Corona de Sera » de Ràdio Nissa Pantai passa tanben sus Ràdio Occitània

Despí d’una setmana, Ràdio Nissa Pantai e Ràdio Occitània an entamenat una cooperacion en l’encastre de l’emission « Corona de Sera », una emission quotidiana en dirècte que passa cada sera de 19:00 a 20:00.

D’efiech, la dimenjada e lu jorns feriats, l’emission passa aüra en dirècte a l’encòup sus Ràdio Nissa Pantai e sus Ràdio Occitània. La promiera difusion comuna de l’emission si debanèt lo divendres 1r de mai emb l’intervencion dau celèbre cantador Jan de Nadau

Ràdio Occitània es una ràdio associativa tolosana creada en lo 1981 en seguida de la naissença dei ràdios liuri. Participa a la promocion de la lenga e de la cultura occitani e prepaua una varietat d’emissions emb de tèmas divèrs: espòrt, politica, literatura, musica, lengas dau mond entier…

Ensin, Nissa Pantai s’ocuperà de la revirada en nissart dei pàginas, estatuts e articles de Nissa Actu. De mai, l’assisterà dins la produccion de vidèos sus de l’istòria de Nissa.

Per mai d’informacions, podètz contactar dirèctament Nissa Pantai:

  • Per telefòn au 06 71 18 61 21
  • Per corrièl a info@nissapantai.org

Vos convidam d’escotar Ràdio Nissa Pantai sus Internet e mai sus Androïd gràcia a la noastra nòva aplicacion per esmartfòns.