Nissa Actu crea un novèu grop Facebook « L’OGC Nissa ? parlem ne’n ! »

A l’escadença de la represa dau campionat de França de Liga 1 de fotbòl 2019-2020, Nissa Actu, partenari de Nissa Pantai, ven de crear un grop Facebook intitolat « L’OGC Nissa ? parlem ne’n ! ».

Aquesto novèu grop es reservat ai debats e charraïssas sus de l’OGC Nissa en general, mas – e aquò ne’n fa la sieu originalitat -, exclusivament mentre dei rescòntres dau Gim (de l’avant-rescòntre fins a l’après-rescòntre).

Per remembrança, lo campionat de Liga 1 de fotbòl 2019-2020 ven tot bèu just de començar lo dissabta 10 d’aost passat, emb una victòria de l’OGC Nissa sus d’Amiens 2-1. Ràdio Nissa Pantai comentèt aquesto rescòntre en dirècte e en nissart en l’encastre de l’emission FotPantai emb la participacion de Cristòu DAURORE e d’Erin WRIGHT.

Siguèt entrevistat lo defendaire nissart Dante per la Ràdio Nissa Pantai, que comenterà toi lu rescòntres de la sason de l’OGC Nissa a maion e a Mónegue. Per la mesma escadença, Nissa Pantai renovèla emb Nissa Actu lo sieu partenariat que s’es revelat foarça fruchós e positiu despí d’un an.