Accéder au contenu principal

Cada dimècres, li publicacions de Nissa Actu si faràn en nissart!

Deman, lo dimècres 28 de febrier dau 2018, la pàgina d’informacion esportiva Nissa Actu, inaugura lo « Dimècres Nissart ». A comptar d’aquesta data, cada dimècres, lu estatuts de Nissa Actu seràn 100% en nissart, emb revirada en francés.

Nissa Pantai convida doncas toti li amoroï e amorós de la lenga noastra, de la cultura dau noastre País Nissart e ben segur dei chormas esportivi nissardi dont l’OGC Nissa, de venir consultar li pàginas Facebook, Instagram e Twitter de Nissa Actu !

Despí gaire, Nissa Pantai a entamenat un partenariat emb Nissa Actu que consiste en divèrsi accions de partatges, de cooperacion e autri accions comuni. Ensin, en l’encastre d’aqueu partenariat, es Nissa Pantai qu’assiste Nissa Actu dins la revirada dei sieus estatuts en nissart.

%d blogueurs aiment cette page :