Cada dimècres, li publicacions de Nissa Actu si faràn en nissart! [Chaque mercredi, les publications de Nissa Actu se feront en niçois!]

Deman, lo dimècres 28 de febrier dau 2018, la pàgina d’informacion esportiva Nissa Actu, inaugura lo « Dimècres Nissart ». A comptar d’aquesta data, cada dimècres, lu estatuts de Nissa Actu seràn 100% en nissart, emb revirada en francés.

Nissa Pantai convida doncas toti li amoroï e amorós de la lenga noastra, de la cultura dau noastre País Nissart e ben segur dei chormas esportivi nissardi dont l’OGC Nissa, de venir consultar li pàginas Facebook, Instagram e Twitter de Nissa Actu !

Despí gaire, Nissa Pantai a entamenat un partenariat emb Nissa Actu que consiste en divèrsi accions de partatges, de cooperacion e autri accions comuni. Ensin, en l’encastre d’aqueu partenariat, es Nissa Pantai qu’assiste Nissa Actu dins la revirada dei sieus estatuts en nissart.


Demain, mercredi 28 février 2018, la page d’information sportive Nissa Actu, inaugure le « Dimècres Nissart » (Mercredi Niçois). À partir de cette date, chaque mercredi, les statuts de Nissa Actu seront 100% en niçois, avec la traduction en français.

Nissa Pantai invite donc toutes les amoureuses et amoureux de notre langue niçoise, de la culture de notre Pays Niçois et bien sûr des équipes sportives niçoises dont l’OGC Nice, de venir consulter les pages Facebook, Instagram e Twitter de Nissa Actu !

Depuis peu, Nissa Pantai a engagé un partenariat avec Nissa Actu qui consiste en diverses actions e de partages, de coopération et autres actions communes. Ainsi, dans le cadre de ce partenariat, c’est Nissa Pantai qui assiste Nissa Actu dans la traduction de ses statuts en niçois.

28109476_10211877714120705_593327676_n